Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vägen avstängd efter singelolycka med bil

En singelolycka med en bil har inträffat mellan Stockamöllan och Trolleholm i Eslövs kommun. Det råder svår halka på platsen.

Tre personer har fått föras till sjukhus.

- Vägen fick stängas av och räddningstjänsten har klippt upp taket för att få ut passagerare, säger Maya Forstenius vid polisen i Skåne.

Larm om olyckan kom 21.56. Det handlar om en singelolycka som inträffat på väg 1282 mellan Stockamöllan och Trolleholm. Bilen ska ha kört in i ett träd och vägen har fått stängas av för trafik.

Fyra personer färdades i bilen och när räddningstjänsten kom till platsen hade två personer själva tagit sig ut ur bilen. Inledningsvis kom uppgifter om att en person klagat på nacksmärtor.

- Två satt kvar i bilen och fick klippas loss. Tre personer har förts till sjukhus, men jag har inga uppgifter om hur svåra skador de har, säger Maya Forstenius och förklarar att det är mycket halt på platsen.