Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Två skärskadade efter bråk i Malmö

Bråket inträffade på Rosengård i Malmö.
Foto: Karsten Petersen

Två skadades i ett bråk på Rosengård i Malmö på lördagskvällen.

En man har gripits misstänkt för att ha tillfogat sitt offer skador med ett vasst föremål.

Larmet om bråket kom in till polisen vid 19.35 på lördagskvällen. Inledningsvis har uppgifterna om vad som hänt mycket få. 

– Jag kan bekräfta att där varit bråk och vi håller på att utreda saken, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson hos polisen i region syd. 

Det finns uppgift om att en eller flera ska ha skadats i samband med bråket. Två personer ska ha fått ytliga skärskador, enligt polisen. Hur allvarligt de skadades var vid midnatt okänt. 

– Vi har varit i kontakt med en eller flera som uppgett att de skadats, men det är ingenting vi kan bekräfta. Vi vet ännu inte vad det skulle vara för skador eller om någon kommer behöva åka ambulans, säger Rickard Lundqvist. 

Vasst tillhygge

En person är gripen misstänkt för inblandning i bråket. Det finns uppgifter om att tillhygge ska ha använts vid bråket. Enligt polisen rör det sig om ett ”vasst tillhygge”.

– Det finns flera uppgifter om vad för tillhygge, men jag går inte in på vad, säger Rickard Lundqvist. 

– Samliga inblandade ska förhöras och vi vill inte att de ska få information från fel håll, säger Rickard Lundqvist.

Polisen var under kvällen på plats vid Thomsons väg på Rosengård där bråket ska ha inträffat. Exakt vad som hänt vet man inte vid 23.30. 

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!