Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ungdomar förstörde interiören på Aq-va-kul

Foto: Ulf Ryd

Ungdomarna förstörde möbler och delar av interiören på Aq-va-kul i Malmö. Nu är delar av badet stängt till och med den 12 juli.

– Det är otroligt tråkigt att en grupp människor ställer till det för alla våra badgäster, skriver badet på sin hemsida.

På söndagen betedde sig en grupp badgäster stökigt på Aq-va-kul i Malmö. Förutom att ha förstört delar av inredningen kastade de saker i vattnet. Bland annat gick en taklampa sönder så att glas hamnade i vattnet, skriver Sydsvenskan.

Stöket ska ha pågått under lördagen och söndagen. På söndagen kallades vaktbolag och polis in för att kasta ut dem som bråkade – två gånger, skriver tidningen.

Nu är Äventyrsbadet och bassängen utomhus stängda för reparations- och återställningsarbeten fram till den 12 juli.

Däremot påverkas inte föreningsverksamheten så som simskoleundervisning, eftersom den hålls i undervisningsbassängen – i en annan del av badet. Dam- och herrturken har också öppet som vanligt.

– Nu fokuserar vi på att så snabbt som möjligt återställa Äventyrsbadet så att vi kan öppna upp för allmänheten igen, skriver badet på hemsidan.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!