Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Två män knivskurna – förda till sjukhus

Tre personer började bråka i Borrby vid Ystad på onsdagskvällen.

Två män blev knivskurna och fick föras till sjukhus.

Klockan 22.56 under onsdagskvällen inkom ett larm till polisen gällande ett rån i Borrby vid Ystad i Skåne. Från början sa man att det skulle ha varit ett personrån som gått snett.

– Det verkar som att det började som ett vanligt rån, sedan gick det över styr. Två personer blev knivskurna i mage och arm, säger Åsa Emanuelsson, pressinformatör vid polisens Region syd.

Gärningsmännen på fri fot

De två knivskurna personerna fördes till sjukhus i ambulans och området spärrades av så att man kunde genomföra en teknisk undersökning på platsen. Polisen spanade bland annat med hund.

Senare under kvällen visade det sig att det inte rörde sig om ett rånförsök, och brottet rubricerades om till mordförsök. På polisens hemsida skriver man att två personer börjat bråka med en tredje, och att den tredje mannen därefter av oklar anledning knivskurit de två andra männen.

Polisen har även kunnat gripa gärningsmannen, som kommer att förhöras under natten.