Det är strax utanför Färingtofta som olyckan inträffat. Foto: Jan Emanuelsson / TOPNEWS.SE
Det är strax utanför Färingtofta som olyckan inträffat. Foto: Jan Emanuelsson / TOPNEWS.SE

Tre personer förda till sjukhus efter krasch

Publicerad

Två bilar har vid lunchtid på fredagen kolliderat i Färingtofta, Klippan.

Det ska enligt polisens information vara två personbilar som har krockat.

Det är i samhället Färingtofta i Klippans kommun som två personbilar har kolliderat på fredagen. Själva olyckan inträffade i en korsning, strax utanför samhället.

Det var kort efter svårt att ta sig fram i trafiken förbi platsen.

Enligt uppgifter till Kvällsposten ska dock en bil klippas upp för att kunna få ut personen i den.

Tre till sjukhus

Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till platsen och larmet kom in till polisen klockan 12.37.

Enligt polisen har tre personer förts till sjukhus. Skadeläget är okänt, men några allvarliga personskador ska det inte vara, enligt polisen.

Båda bilarna bärgades från platsen och trafiken ska vid 14.15 återigen flyta på platsen. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag