Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tre larm om bränder i Malmö under natten

Natten till måndag har tre bränder härjat i Malmö. Första larmet kom in strax efter ett på morgonen och gällde en brand i ett soprum. Senare under natten fick polisen in två larm till om bränder på andra platser i Malmö.

Polisen fick 04.26 in ett larm gällande en brand i ett miljöhus på Censorsgatan i Malmö. På polisens hemsida skriver man att det finns risk för spridning till flerfamiljshus.

En kort stund senare, vid halv fem-tiden får polisen in nästa larm om rökutveckling. Det rör sig då om två bilar som brinner inne i ett parkeringshus på Sorgenfrivägen. En tredje bil ska ha skadats.

I nuläget finns inga rapporter om personskador och en anmälan om grov skadegörelse genom brand upprättas.

Tredje larmet

Tidigare under natten inkom ett larm om brand i ett soprum på Panelgatan i Oxie. Inga personer uppges ha kommit till skada och en anmälan om mordbrand har upprättats.

Enligt Calle Persson, presstalesperson på polisen i region Syd ser polisen inget samband mellan bränderna. Man har heller ingen misstänkt i nuläget.

FLER NYHETER: Misstänkt mord i Eslöv

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!