Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bil med spädbarn krockade efter sladd

Räddningstjänsten ger sina bästa råd om hur man bör agera vid en trafikolycka.
Olyckan inträffade strax efter klockan 20 vid Ljungabolet, nordost om Ängelholm.
Foto: Google maps

En person fördes på onsdagskvällen till sjukhus sedan två personbilar krockat vid Västersjön, nordost om Ängelholm. En av bilarna välte på sidan.

Det satt ett spädbarn i en av bilarna.

Larmet om olyckan på Nedre Västersjövägen vid Ljungabolet kom strax efter klockan 20. Polis, räddningstjänst och två ambulanser skickades till platsen. 

Enligt larmet fanns en baby i en av de inblandade bilarna. Ytterligare fyra personer var inblandade.

– Jag kan bekräfta att ett barn är inblandat men har ingen uppgift om skadeläget, säger Rickard Lundqvist vid ledningscentralen för polisen i region Syd.

– Enligt tidiga uppgifter ska den ena bilen ha hamnat på sidan efter sladd, och därefter blivit påkörd av den andra. Båda bilarna behöver bärgas.

En person förd till sjukhus

En av ambulanserna kunde återvända men den andra stannade kvar på platsen.

Strax efter klockan 21 meddelade SOS Alarm att en person hade förts till sjukhus med ambulans. Det fanns ingen uppgift om ålder på den skadade.

Ännu klockan 23 fanns heller inget besked från Region Skånes pressjour om skadeläget för den person som hade fått ambulanstransport till sjukhus.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!