Två personer förda till sjukhus efter olycka

Publicerad

På måndagsmorgonen krockade två bilar på länsväg 151.

Tre personer uppges vara inblandade i olyckan.

– Två personer har förts till sjukhus, det är oklart hur det är skadade, säger Hanna Andersson, presstalesperson på polisen.

Klockan 06.24 på måndagsmorgonen kom larmet om olyckan på länsväg 151. Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till platsen där med två fordon kolliderat. Olyckan inträffade i Gnosjö kommun, i höjd med Brännhylte. 

– Det är viss påverkan på trafiken, man får köra växelvis. Det är inte helt stopp, men viss köbildning, säger Hanna Andersson, presstalesperson på polisen i Jönköpings län.

Tre personer drabbade

Enligt polisens första uppgifter ska totalt tre personer vara drabbade i olyckan. Samtliga ska vara ute ur bilarna och i nuläget finns inga uppgifter om allvarliga personskador.

– Två personer förts till sjukhus i ambulans. Det är oklart hur det är skadade men de ska vara chockade, säger Hanna Andersson. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag