Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tv-stjärnan knivhögg sina tvillingdöttrar

Graham Bishop, 58, är clairvoyant och har medverkat som medium i flera danska tv-serier om det övernaturliga. Nu sitter tv-stjärnan häktad misstänkt för att ha försökt knivmörda sina två fyraåriga tvillingdöttrar. Foto: Kenneth Meyer/ TV3

Graham Bishop, 58, är clairvoyant och har medverkat som medium i flera danska tv-serier om det övernaturliga.

Nu sitter tv-stjärnan häktad misstänkt för att ha försökt knivmörda sina två fyraåriga tvillingdöttrar.

- Jag är skakad, säger en före detta tv-kollega till Ekstrabladet.dk.

Under måndagen häktades Graham Bishop, 58, för mordförsök på sina två tvillingdöttrar. Han ska ha gått till attack med kniv och huggit dem flera gånger innan riktade kniven mot sig själv. Enligt polisen använde sig Graham Bishop av en kökskniv när han gav sig på sina små döttrar. Han hoppade sedan ut genom ett fönster men överlevde fallet. Flickorna svävade till en början mellan liv och död men uppges deras tillstånd vara stabilt, skriver Ekstrabladet.dk.

Tv-personlighet

Graham Bishop är en dansk tv-personlighet. Han är clairvoyant och har medverkat som medium i flera danska succéserier om det övernaturliga, bland annat "Åndernes Magt", "Ånderne vender tillbage" och "Klarsyn". "Ånderne vender tillbage" var han med i så sent som förra året.

- Jag är skakad, säger en tidigare kollega till Ekstrabladet.dk.

Och fortsätter:

- Jag har inget annat att säga än att det här är djupt tragisk och att mina tankar går till tvillingarna och deras mamma.

 

 

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!