Trafikolycka på E4 – polisen har stängt av vägen

Publicerad

En personbil fick sladd på E4 norrgående utanför Helsingborg och blev påkörd i sidan av en lastbil.

Nu är det avstängt på platsen, avfarten mot Hyllinge och Stockholm.

– Polisen har stängt av trafiken där olyckan har skett, säger Marcus Kronholm vid lokala räddningstjänsten. 

Larmet om trafikolyckan utanför Helsingborg i Skåne kom in till polis och räddningstjänst klockan 05.48. 

– Det ser lugnt ut på platsen, det är inga skadade i nuläget. Polisen är också på platsen och har spärrat av, säger Marcus Kronholm, inre befäl vid räddningstjänsten i Helsingborg. 

Fick sladd – blev påkörd

Trafikolyckan har skett vid E4 på avfarten som är markerad Hyllinge-Stockholm. Enligt räddningstjänsten förefaller en personbil ha fått sladd och blivit påkörd i sidan av en lastbil. 

– Polisen har stängt av trafiken där olyckan har skett, i avfarten, men det ser ut att rulla i övrigt på E4 mot Ängelholm, säger Marcus Kronholm.

Texten uppdateras. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag