Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Träffa Kvällspostens chefredaktör Magnus Ringman – i Karlskrona

Magnus Ringman, Kvällspostens chefredaktör, träffar läsarna i Karlskrona på lördag. Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVP
Många har varit framme och lämnat synpunkter om tidningen till Kvällspostens chefredaktör runtom i bevakningsområdet. Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVP
Magnus Ringman, chefredaktör. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Har du synpunkter eller idéer om Kvällsposten? 

Då har du chansen att berätta det själv, för tidningens chefredaktör, Magnus Ringman, på lördag. 

Då finns han på plats på Lennarts café, Kungsgatan 3, i Karlskrona från klockan 13.00 för att lyssna till vad ni läsare har att säga.  

Magnus Ringman, Kvällspostens chefredaktör, har sedan han tillträdde i augusti rest runt i bevakningsområdet för att träffa tidningens läsare. 

Vad vill ni läsa mer av i Kvällsposten? Vad vill ni inte läsa i tidningen? Har ni tips, idéer och förslag? 

Bland de tidigare stoppen finns Ven, Malmö, Kristianstad, Ystad, Vellinge och Höör. Nu är det dags för Blekinge, då Ringman på lördag stannar till i Karlskrona. 

– Ta chansen och påverka innehållet i Kvällsposten. Jag vill gärna höra vad ni har att säga, säger Magnus Ringman. 

Under de tidigare träffarna har det kommit flera tips från läsarna som har lett till publiceringar i Kvällsposten. Douglas Liljenberg, 67, från Kristianstad frågade Kvällspostens chefredaktör Magnus Ringman om samhället verkligen har blivit våldsammare. Svaret kom i KvP:s publicering en vecka senare – den hittar du här. Läsaren Charlotta ville läsa mer om löpning – något som redaktionen också tog fasta på, här.  

 

Kristianstadsbon Douglas Liljenberg ville läsa om brottsutvecklingen i samhället. Det tipset tog Magnus Ringman med sig tillbaka till redaktionen. Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVP

Kvällsposten – överlägset störst i Sydsverige

För den som inte vet är Kvällsposten södra Sveriges kvällstidning och den största digitala nyhetsförmedlaren. 

Tidningen kommer ut varje dag, året om, och redaktionen bevakar Sydsverige, från Halland och Småland, ner över Öland, Blekinge och Skåne. Dagligen rapporteras om både allvarliga och lättsamma nyheter som inträffar i Sveriges sydligaste delar, och med en ny chefredaktör vid rodret vill vi bli ännu bättre. 

I juli 2018 konstaterades att det är fler än någonsin som läser Kvällsposten i digitala kanaler, samt att räckvidden för papperstidningen ökar. 

Du som inte har möjlighet att komma till Karlskrona är förstås välkommen att mejla chefredaktören på magnus.ringman@kvp.se. 

Platsen är Lennarts café, Kungsgatan 3, lördagen den 29 september. 

 

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!