Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Totalstopp i trafiken efter trafikolycka

Strax efter klockan 16 fick polis in ett larm om en trafikolycka på väg 108 vid Knästorp utanför Lund. Enligt polis var vägen helt avstängd.

– Räddningstjänst har stängt av vägen för att kunna arbeta säkert, säger Rickard Lundqvist vid polisens ledningscentral.

Det var klockan 16:14 som polis fick larm om en trafikolycka. Olyckan ska ha inträffat på väg 108 mellan Höjebromåla och trafikplats Lund Södra norr om Staffanstorp. Enligt polis ska en mindre lastbil och personbil vara inblandade i olyckan.

– Uppgifterna säger att det är en mindre lastbil och en personbil som krockat, säger Rickard Lundqvist vid polisens ledningscentral.

Enligt polis hade räddningstjänst stängt av väg 108 helt för att kunna arbeta säkert. 

– Räddningstjänst har nu stängt av väg 108 helt i båda riktningarna för att få en säker arbetsplats. Från rondellen över E22 och mot Staffanstorp, säger Rickard Lundqvist.

Biltrafikanter som skulle åka mot Staffanstorp rekommenderades att åka via Knästorps kvarn på väg 883

Skadeläget är ännu oklart.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!