Titta - så här ser det ut hos Zlatan och Helena

Publicerad

Zlatan och Helenas drömhus i Malmö är fortfarande till salu.

De nya ägarna kommer att bada i en pool byggd för över en miljon kronor och sova i sovrum med handgjorda tapeter för 60 000 kronor per rum.

För exakt 334 dagar sedan kom den stora nyheten att Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger skulle sälja det stora lyxhuset vid Ribersborg i Malmö. Men än så länge har inget hänt och lyxhuset står tomt.

De nya ägarna kommer kunna njuta av en enorm villa med pool, altaner, bibliotek, salong, matsal, flera sovrum, badrum och garage med plats för tre sportbilar.

Paret Zlatan/Seger köpte huset år 2007, för hela 30 miljoner kronor. Efteråt har sekelskiftsvillan på över 500 kvadratmeter renoverats för minst 20 miljoner kronor.

– Jag har svårt att tänka mig att de får tillbaka de pengarna när de säljer, har mäklaren Stefan Cronholm tidigare sagt till Kvällsposten.

Det har alltid varit mycket hemlighetsmakeri kring huset. Alla som arbetade med renoveringen fick skriva under tystnadslöfte och hotades med 100 000 kronor i vite om uppgifter läckte ut.

Pool för en och en halv miljon

Huset har en mur som gör att besökare inte kan se in. Och för att få ännu mer privacitet sänkte Zlatan tomten så huset grävdes ner ännu mer.

Lyxen flödar i parets drömvilla.

– Flera av tapeterna är handgjorda och kostar runt 60 000 kronor per rum, har en källa tidigare sagt till Kvällsposten

Och i ett av badrummen finns ett badkar för 275 000 kronor och en mosaikklädd utomhuspool byggdes för en och en halv miljon kronor.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag