Strandade resenärer får åka buss i stället. Foto: LÄSARBILDStrandade resenärer får åka buss i stället. Foto: LÄSARBILD
Strandade resenärer får åka buss i stället.  Foto: LÄSARBILD
Enligt prognos ska felet vara fixat vid 16:30. Foto: LÄSARBILDEnligt prognos ska felet vara fixat vid 16:30. Foto: LÄSARBILD
Enligt prognos ska felet vara fixat vid 16:30. Foto: LÄSARBILD
Ett signalfel på Kastrup ligger bakom tågstoppet. Foto: LÄSARBILDEtt signalfel på Kastrup ligger bakom tågstoppet. Foto: LÄSARBILD
Ett signalfel på Kastrup ligger bakom tågstoppet. Foto: LÄSARBILD

Tågstopp under eftermiddagen mellan Sverige och Danmark

Publicerad

Det är stopp i trafiken från Sverige till Danmark. 

Detta på grund av ett signalfel i Kastrup.

Vid 17-tiden rullar trafiken igen.

Ett signalfel på Kastrup har orsakade under eftermiddagen totalstopp i tågtrafiken mellan Sverige och Danmark

Det var ett signalfel som orsakade problemen.

Vid 17-tiden på måndagen rullade tågen som vanligt igen.

Elin Salenstedt
Elin Salenstedt

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag