Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tafsande man följde efter kvinnor

Var tredje kvinna i undersökning drabbad.
Foto: BILDBYRÅN

En man i 25-årsåldern i Bromölla misstänks för sexuellt ofredande.

Enligt polisen ska mannen ha sprungit ifatt tre unga kvinnor vid järnvägsstationen i Bromölla och sedan tafsat på kvinnorna, rapporterar Kristianstadsbladet.

De tre kvinnorna var vid 22-tiden i fredags på väg hem från järnvägsstationen i Bromölla när de noterade en man som följde efter dem. Mannen ska sedan, enligt en polisanmälan, ha ökat takten och sprungit ifatt kvinnorna. Han ska sedan ha blivit närgången och tafsat på kvinnornas kroppar, bland annat i deras ansikten samt på deras bröst och rumpor. 

Mannen, som är i 25-årsåldern fortsatte sedan att följa efter kvinnorna ända fram till en av kvinnornas lägenheter. Där lyckades en av kvinnorna larma polisen.

– När vi kom dit fanns den unge mannen kvar och han greps på platsen. Men han släpptes senare efter förhör och är misstänkt för sexuellt ofredande, säger Thomas Boking, inre befäl hos polisen i Blekinge, till Kristianstadsbladet.