Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Svensk design – om Vickan själv får välja

Vacker i svenskt. Victoria och prins Daniel under ett operabesök i Paris i början av mars. Kronprinsessan bar svarta byxor och och en svart kappa med trekvartsarm från By Malene Birger. Till det hade hon Carolina Gynnings silverhalsband "Mira Necklace". Foto: Kristofer Sandberg
Den här svartblommiga klänningen från svenska Acne bar Victoria vid Polarprisutdelningen.
Foto: David Sica
Under sitt besök i Ghana bar kronprinsessan en långklänning från H&M. Foto: Suvad Mrkonjic
Victoria invigde utställningen om Estelles dop i puderrosa klänning från Mayla. Foto: Robban Andersson
Carolina Gynning bloggade om att kronprinsessan bar hennes smycke i Paris. "Jag är otroligt stolt och glad över att vår vackra Kronprinsessa Victoria valde att bära Gynning Design", skriver hon själv på bloggen. Foto: Robert Eklund
Victorias pärlvita brudklänning av dubbelsidig sidenduchesse designades av Pär Engsheden. Foto: Cornelia Nordström
Halsbandet som kronprinsessan bar under sitt operabesök i Paris. "Mira Necklace" kommer från Gynnings smyckeskollektion.
1 / 7

Carolina Gynning, 35, och hennes smyckeskollektion har nått nya höjder.

Under ett besök i Paris använde kronprinsessan Victoria ett silverhalsband från Gynnings kollektion.

- Jag är otroligt stolt och glad över att vår vackra Kronprinsessa Victoria valde att bära Gynning Design, skriver Carolina Gynning på sin blogg.

Carolina Gynning är aktuell som en av jurymedlemmarna i TV3:s "Talang" tillsammans med Robert Aschberg, Shirley Clamp och Tobias Karlsson. Hon är också höggravid och väntar sitt andra barn med sambon Alexander Lydecker, 33.

Samtidigt fortsätter Gynning att jobba med sin konst och sina smycken. Hon har tidigare berättat för Kvällsposten att hon brukar sälja alla sina tavlor på sina utställningar.

- Jag tjänar bra med pengar, det gör jag. Jag klarar mig helt själv ekonomiskt vilket jag tycker är skönt, har Gynning tidigare sagt.

Nu har även smyckeskarriären skjutit i höjden. I väntan på det andra barnet, som är beräknad till månadsskiftet april-maj, har Carolina Gynning nått kungahuset med sin smyckes-kollektion.

Bar silverhalsband

Tidigare i mars besökte kronprinsessan Victoria och prins Daniel Operá Garnier och Carl Larsson-utställningen i Petit Palais i Paris. Victoria bar då svarta byxor och en svart kappa med trekvartsärm från By Malene Birger. Till det hade hon Carolina Gynnings silverhalsband "Mira Necklace".

Mira Necklace, Gynning Design by Carolina Gynning. Här är halsbandet som kronprinsessan bar under sitt besök i Paris. "Otroligt stolt"

Nu skriver Gynning stolt på sin blogg om sina kungliga smycken och lägger upp en bild på kronprinsessan och silverhalsbandet.

"Jag är otroligt stolt och glad över att vår vackra kronprinsessa Victoria valde att bära Gynning Design by Carolina Gynning som går under namnet Mira Necklace på sitt senaste besök i Paris. Love// Carolina", skriver Gynning på sin blogg.

Halsbandet, som även finns även i guld, kostar 980 kronor och är gjort av silverplätterad zinkellegering.

Under besökte i Paris matchade kronprinsessan Victoria halsbandet från Gynnings kollektion med en Stella McCartney-väska från den brittiska designerns Falabella-serie. Väskan är en så kallad "foldover cluth" och kostar drygt 9000 kronor.

Svensk bröllopsklänning

Under kronprinsessan Victorias resa i Afrika med handelsminister Ewa Björling valde även Victoria att bära svenskt. Hon anlände till flygplatsen i Accra, Ghana, iklädd en klänning från H&M.

Och till en av hennes kanske viktigaste dagar, bröllopsdagen, valde kronprinsessan svenskt. Hennes pärlvita bröllopsklänning designades av Pär Engsheden.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!