Det var stökigt på platsen. Polisen gjorde en större insats. Foto: Fritz SchibliDet var stökigt på platsen. Polisen gjorde en större insats. Foto: Fritz Schibli
Det var stökigt på platsen. Polisen gjorde en större insats. Foto: Fritz Schibli
De skadade fick första hjälpen på plats innan de fördes till sjukhus. Foto: Fritz SchibliDe skadade fick första hjälpen på plats innan de fördes till sjukhus. Foto: Fritz Schibli
De skadade fick första hjälpen på plats innan de fördes till sjukhus. Foto: Fritz Schibli
Polisen upprättade omfattande avspärrningar. Foto: Fritz SchibliPolisen upprättade omfattande avspärrningar. Foto: Fritz Schibli
Polisen upprättade omfattande avspärrningar. Foto: Fritz Schibli
Sent på kvällen var tekniker på plats för att dokumentera. Foto: Fritz SchibliSent på kvällen var tekniker på plats för att dokumentera. Foto: Fritz Schibli
Sent på kvällen var tekniker på plats för att dokumentera. Foto: Fritz Schibli

En svårt skadad efter storbråk

Publicerad
Uppdaterad

Polis larmades under måndagskvällen om ett större bråk i Malmö.

Två pojkar i de övre tonåren har förts till sjuhus med stick- eller skärskador, enligt polis.

Aftonbladet skriver att en av de unga männen är allvarligt skadad medan den andre tonåringen har lindriga skador.

Larmet om bråk kom 19.54. Enligt polisen ska flera ungdomar då slåss på ett torg på Nydala.

– Det är stökigt på platsen. Två personer är förda till sjukhus med ambulans, säger Anna Göransson, presstalesperson hos polisen i region syd.

Foto: Fritz Schibli

Polis vid akuten

Enligt polisen ska ett större antal personer vara inblandade. Det ska enligt de första uppgifterna handla ett 40-tal ungdomar.

De två skadade har stick- eller skärskador och de har förts till akutmottagningen i Malmö. Polisen finns på plats vid akuten.

Ett av offren allvarligt skadad

Aftonbladet skriver, och hänvisar till Region Skåne, att en av de unga männen är allvarligt skadad medan den andre tonåringen har lindriga skador.

Ingen är gripen i ärendet. Polisen har spärrat av ett större område intill torget.

– Vi är på plats och genomför förhör. Platsen är avspärrad, säger Anna Göransson.

Relaterade ämnen
Alexander Vickhoff
Alexander Vickhoff

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag