En stor polisinsats pågår just nu i Malmö. Foto: Andreas HolmEn stor polisinsats pågår just nu i Malmö. Foto: Andreas Holm
En stor polisinsats pågår just nu i Malmö. Foto: Andreas Holm
Foto: Andreas HolmFoto: Andreas Holm
 Foto: Andreas Holm

Större polisinsats efter larm om bråk

Publicerad

En större polisinsats pågick i natt i centrala Malmö.
Vid 22-tiden kom uppgifter om ett lägenhetsbråk men när polisen kom till platsen ville ingen öppna.
– En person som mådde dåligt hade beväpnat sig med knivar, uppger Hans Nilsson vid polisen i region syd.

Vid 22-tiden på torsdagskvällen fick polisen uppgifter om lägenhetsbråk. När polispatrull en kom dit var det ingen som ville öppna. Då befann sig tre personer i lägenheten.

Stort pådrag

Polisen skickade ett större pådrag och förhandlare till platsen och två personer kunde lämna lägenheten.
Vid 01.15 gav den kvarvarande personen upp och omhändertogs för vård.
– Ingen person är skadad och vi har ingen misstanke om brott, förklarar Hans Nilsson, vakthavande befäl vid polisen i region syd.

 

Följ Kvällsposten på Facebook och Twitter – där kan du diskutera och kommentera alla våra artiklar!​

Helena Sjögren
Helena Sjögren

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag