Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Storbråk på småländskt bröllop – brudparet slogs

Bröllopet hölls i Småland på lördagen.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Polisen har fått rycka ut.
Foto: BILDBYRÅN

Polisen i Småland fick på lördagskvällen rycka ut på ett larm. 

På en bröllopsfest i Kronobergs län hade det utbrutit ett storbråk – där bland andra brudparet ska ha slagit varandra. 

De är nu misstänkta för misshandel av varandra. 

Det var under den sena lördagskvällen, strax efter klockan 23, som polisen i Småland fick kallas till en bröllopsfest i trakterna kring Uppvidinge i Småland. Någon hade där larmat om att det varit stökigt – och att det ska ha utbrutit ett storslagsmål. 

Hur många som var inblandade är oklart. Men på plats kunde polisen istället konstatera att bland andra bruden och brudgummen ska ha slagit varandra. 

Det här skriver Sveriges Radio P4 Kronoberg. Till Kvällsposten säger Kim Hild, polisens presstalesperson, att ingen skadades allvarligt. 

– Det är misshandel, men inte grov misshandel. Det har upprättats anmälningar och de inblandade är både målsägande och misstänkta i varandras anmälningar, så ingen har frihetsberövats. 

Bruden och brudgummen misstänkta

Vad som har orsakat bråket är okänt, men enligt radion så var både brudgummen och bruden inblandade och även bland gästerna ska det ha uppstått tumult. 

Bakgrunden till bråket framgår inte av polisens händelserapport. 

Ingen behövde följa med polisen från bröllopsfesten, men både brudgummen och bruden har nu anmält varandra och båda är misstänkta för misshandel. 

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!