Stora trafikstörningar efter olycka på Inre Ringvägen

Publicerad

Klockan 16.15 på torsdagseftermiddagen kom larmet om en olycka med tre bilar på Inre Ringvägen i Malmö.

Vägen stängdes av i norrgående riktning och två personer har förts till sjukhus.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till Inre Ringvägen efter en olycka mellan Emporia och Lindeborg. 

Från olycksplatsen meddelades kort senare att två personer skadats och förts till sjukhus. Samtidigt stängdes körfälten i norrgående riktning.

Så småningom konstaterades att en bil behövde klippas upp för ett så kallat säkert uttag av en av personerna och att två personbilar behöver bärgas från platsen.

Olycka även utanför Lund

Även i Lund skedde en olycka på torsdagen. På E22 var två personbilar i en trafikolycka strax söder om trafikplats Gastelyckan. Det rörde sig om en påkörning bakifrån. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till platsen. Skadeläget är inledningsvis oklart.

Vägen är delvis avstängd i södergående riktning.

Relaterade ämnen
Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag