Stora störningar i trafiken efter dubbla olyckor

Publicerad

En bil har voltat på E22 utanför Eslöv på onsdagskvällen.

Larmet kom klockan 19.03 och enligt polisen påverkas trafiken kraftigt.

– Två personer har suttit i bilen, säger Fredrik Bratt hos polisen.

Det är långa köer på E22 under onsdagskvällen. Anledningen är att en bil, av okänd anledning, har voltat på motorvägen. Samtliga personer som satt i bilen, enligt polisen två stycken, ska vara ute ur bilarna.

– Det är mycket trafik på platsen, så visst är den påverkad. Vi är på plats, säger Fredrik Bratt hos polisen.

Olycka även på E6

En halvtimme tidigare kom ett larm om en olycka på E6:an utanför Ängelholm. Även det var en singelolycka där en bil kraschat i norrgående riktning.

Skadeläget är okänt, och polisen har inga uppgifter om eventuella trafikstörningar. Men bilen ska bärgas bort från platsen.

 

Följ utvecklingen i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag