Zlatans hälsning. Foto: Instagram
Zlatans hälsning. Foto: Instagram

Zlatans Instagramhyllning – till skånska småklubben

Publicerad

Här dyker Zlatan Ibrahimovic upp med en oväntad hälsning – till division tre-laget Dösjöbro IF.

"Tjena Dösjöbro, Zlatan här. Jag vill önska er ett stort lycka till. Fortsätt kämpa, jobba, så kommer ni klara det här. Bra", säger världsstjärnan i ett klipp som publicerats på Instagram.

– Jag hoppas att det här ska få killarna i laget att tända till, säger Pontus Andersson som driver Dösjöbros IF:s sociala medier.

Stanna i Manchester United? Komma hem till Malmö FF? Flytta tillbaka till Italien och skriva på för Milan? Försöka erövra USA och MLS?

Spekulationerna om Zlatan Ibrahimovics framtid är stora och anfallaren har fortfarande inte avslöjat var han fortsätter sin karriär när knäskadan är läkt.

Ändå har han tid att engagera sig för den skånska division tre-klubben Dösjöbro IF.

På sitt Instagram-konto har föreningen publicerat ett tv-klipp med Zlatans hälsning till laget.

https://www.instagram.com/p/BUvrQnDDaMh/

Därför hälsar Zlatan Ibrahimovic till Dösjöbro

Så hur kommer det sig att Ibrahimovic bryr sig om en småklubb i Skåne? Förklaringen är både rimlig och enkel.

En gång i tiden plockade Roland Andersson upp Zlatan Ibrahimovic till Malmö FF:s A-lag. De håller fortfarande kontakten och i Döjsöbro spelar Roland Anderssons son Pontus Andersson som också driver klubbens sociala medier.

– Nu är jag korsbandsskadad så jag har lite extra tid att hålla på med sånt här, säger Pontus Andersson.

– Jag får ju tacka min far här. Det är han som har fixat Zlatans hälsning.

Ibrahimovic har fortfarande ingen klubb klar. Skriver han på för er när han är skadefri igen?

– Haha. Vi håller dörren öppen för det. Nej, vi får väl se var han hamnar. Jag är ju Manchester United-supporter så jag hoppas att han stannar där.

Relaterade ämnen
Johan Dolck Wall
Johan Dolck Wall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag