Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatans hyllning i natt: "Det är helt underbart"

Foto: Gwendoline Le Goff
Foto: Andreas Hillergren/Tt
Foto: All Over Press
Foto: Bobbo Lauhage

MFF är klara för Champions League - då hyllas laget av Zlatan Ibrahimovic.

Den svenske anfallsstjärnan hoppas på att få möta sitt gamla lag.

"Helt underbart och jag hoppas jag får uppleva Champions League i Malmö på plan", skriver Zlatan i sin app.

För andra året i rad är Malmö FF klara för gruppspelet i Champions League efter att i kväll ha slagit ut Celtic.

Efter att ha förlorat den första matchen i Skottlande med 3-2 lyckades Malmö återigen med konststycket att vända på hemmaplan. MFF vann returen med 2-0 - och är vidare med totalt 4-3.

Gruppspelet till Champions League lottas på torsdag i Monaco - och får MFF:s mittback Rasmus Bengtsson välja så hoppas han på tufft motstånd.

– Barcelona, Arsenal och Real Madrid blir bra, säger Bengtsson och skrattar.

Malmö är placerat i den fjärde seedningsgruppen inför lottningen, och kommer därför garanterat att ställas mot minst ett storlag i gruppspelet.

"Stort grattis"

Gruppspelet drar i gång antingen den 15:e eller 16:e september.

En som hoppas på att få möta sitt gamla lag är PSG:s svenske anfallsstjärna Zlatan Ibrahimovic - Zlatan skickar en hälsning till Malmö i sin app efter kvällens avancemang.

"MFF börjar vänja sig vid Champions League. Helt underbart och jag hoppas jag får uppleva Champions League i Malmö på plats. Stort grattis!", skriver Zlatan i sin app "Zlatan Unplugged".

Zlatan spelade i Malmö FF:s A-lag mellan 1991 och 2001. Han hann med 40 ligamatcher för klubben och på dessa blev det 16 mål.

Han har vunnit ligan i samtliga länder han har spelat i som utlandsproffs, men väntar fortfarande på att få vinna Champions League.