Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV3:s storsatsning inför MFF:s CL-match

Viasats reporter Frida Nordstrand
Foto: Sven Lindwall
Malmö FF
Foto: Giuseppe Bellini

Zlatan Ibrahimovic ska äntligen få möta Malmö FF i Champions League.

Då slår Viasat Fotboll på stort, med livesändning i TV3 redan från klockan 18.00 på tisdag.

– Det är i särklass den största satsningen på Champions League som det här tv-huset har gjort sedan vi började sända 1992, säger Per Nunstedt, sportchef på Viasat Sport.

FAKTA

SÅ SÄNDER VIASAT FRÅN MFF:S SUPERMATCH

Tisdag 18.00, TV3: Champions League-studion, Paris

Det var det självklara blickfånget när Malmö FF fick sin grupp framlottad inför gruppspelet i Champions League. De regerande svenska mästarna skulle ställas mot Paris Saint-Germain.

En återkomst till moderklubben var alltså att vänta för Zlatan Ibrahimovics del – och i morgon är det dags.

"Trycker"

Avsparken ska äga rum klockan 20.45, men TV3 kör i gång sina sändningar nästan tre timmar i förväg.

– Vi kommer att finnas på plats med storstudio på Parc Des Princes och startar vår livesändning redan kl 18.00 i TV3. Den här matchen är något utöver det vanliga och därför trycker vi extra hårt på alla fronter, det blir sex timmar live denna kväll, säger Per Nunstedt, sportchef på Viasat Sport.

– Inte nog med att det blir en studio inne vid planen, vi kommer även att ha en position utanför arenan från kl 18.00 där vår reporter Frida Nordstrand intervjuar fotbollscelebriteter när dessa anländer på röda mattan.

Dahlin blir gäst

VM 1994-hjälten Martin Dahlin kommer att finnas på plats som studiogäst.

– Martin Dahlin är tillsammans med Zlatan och Markus Rosenberg den mest profilstarka anfallare som spelat i Malmö FF den senaste 30 års-perioden. Dessutom är Martin agent för Rosenberg vilket gör honom till en extra intressant gäst, säger Nunstedt.

Det blir även premiär för Målklubben, ett program som tidigare testats i samband med Viasats Premier League-sändningar.

– Med Målklubben så visar vi alla höjdpunkter och mål från alla parallella matcher. Niklas Jihde och Bojan Djordjic leder det programmet under den här hösten. Vi kommer dessutom att visa det fritt på viasatsport.se, säger Nunstedt.