Kosuke Kinoshita gjorde ett mål i helgens träningsmatch mot Trelleborg. Foto: KRISTER ANDERSSON
Kosuke Kinoshita gjorde ett mål i helgens träningsmatch mot Trelleborg. Foto: KRISTER ANDERSSON

Värvad i januari – nära att förlänga

Publicerad

Han skrev på för Halmstads BK i slutet av januari.

Nu är den japanske anfallaren Kosuke Kinoshita nära att förlänga sitt kontrakt med den allsvenska nykomlingen.

– Det kan bli klart i veckan, säger Kinoshita.

Halmstads BK jobbar alltjämt med att förstärka truppen inför den allsvenska starten.

Samtidigt är man nära att förlänga med ett av vinterns två nyförvärv, japanen Kosuke Kinoshita.

Anfallaren kom till Halmstad i januari efter fyra säsonger i Tyskland. I slutet av januari, precis innan HBK åkte på träningsläger, skrev Kinoshita på ett sexmånaderskontrakt med klubben.

På grund av problem med arbetstillstånd fick dock inte anfallaren spela alls i Svenska cupen, men har sett bra ut i flera träningsmatcher. Bland annat gjorde han ett mål mot Trelleborg i helgen.

Halmstad ville tidigt förlänga kontraktet och parterna diskuterar än, men en lösning är nu nära.

– Vi är nästan överens om det. Kanske att det blir den här veckan. Du kan fråga Janne (Jönsson, HBK:s manager), säger Kosuke Kinoshita.

Hur långt kontrakt diskuterar ni?

– Nu tror jag vi pratar om två år (totalt), så 1,5 år till.

 

Läs mer fotboll i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Relaterade ämnen
Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag