Värnamos tränaren Christian Järdler Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN
Värnamos tränaren Christian Järdler  Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

Värnamo nära tung seger mot Dalkurd

Publicerad

Värnamo såg ut att bärga en tung seger mot Dalkurd på hemmaplan. 

Men i sista minuten kvitterade serietvåan och Smålandslaget fick nöja sig med en poäng. 

I nästan 80 minuter var det mållöst när Värnamo tog emot topplaget Dalkurd på söndagen. 

Först i den 79:e minuten spräckte Fredrik Lundgren hemmalagets nolla när han rakade in bollen under kalabalik i målområdet. 

Värnamo såg därefter ut att ta en tung seger men i den 90:e minuten sköt inhopparen, och Dalkurds nyförvärv, Malkolm Moenza från utanför straffområdet rätt in i mål. 

– Det var en tuff match, Värnamo gjorde det bra. Skönt vi lyckades kvittera i alla fall, säger Malkolm Moenza som byttes in tre minuter innan målet. 

Värnamo ligger nu på nionde plats i en haltande serietabell. 

I nästa omgång ställs Värnamo ännu tuffare motstånd, då serieledande Brommapojkarna väntar på bortaplan. Den matchen spelas söndagen 20 augusti.   

Relaterade ämnen
Elisabeth Lindbäck
Elisabeth Lindbäck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag