Foto: LENNART MÅNSSON / BILDBYRÅN / BILDBYRÅNFoto: LENNART MÅNSSON / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN
 Foto: LENNART MÅNSSON / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNFoto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Uppgift: Simon Thern på väg tillbaka till MFF

Publicerad

Erdal Rakip är redan förlorad och Anders Christiansen uppges vara nära en flytt till Belgien.

Det gör att Malmö FF nu överväger att värva hem Simon Thern, skriver holländska feanonline.nl.

Sedan Erdal Rakip försvunnit och Anders Christiansen ryktats bort är nu Malmö FF på jakt efter mittfältsförstärkning, och enligt holländska uppgifter kan den före detta MFF-, AIK- och HIF-spelaren Simon Thern vara aktuell för de regerande mästarna.

Thern skrev på för Malmö FF inför säsongen 2012 då han lämnade Helsingborgs IF som Bosmanfall. 25-åringen lyckades aldrig vinna en ordinarie startplats i Heereveeen och lånades så småningom ut till AIK.

Inte heller där gick det enligt plan då det skar sig mellan Thern och tränaren Rikard Norling.

Malmö FF uppges även jaga Östersunds Fouad Bachirou.

– Jag har varit i kontakt med Daniel Andersson. Malmö FF är intresserade, säger Östersunds ordförande Daniel Kindberg till Kvällsposten.

Kvällsposten har utan framgång sökt Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson.

Relaterade ämnen
Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag