Det går fortsatt tungt i superettan för Trelleborgs FF och Johan Brannefalk. Foto: CHRISTER THORELL/IBL / CHRISTER THORELL/IBL/IBL CHRISTER THORELL/IBLDet går fortsatt tungt i superettan för Trelleborgs FF och Johan Brannefalk. Foto: CHRISTER THORELL/IBL / CHRISTER THORELL/IBL/IBL CHRISTER THORELL/IBL
Det går fortsatt tungt i superettan för Trelleborgs FF och Johan Brannefalk. Foto: CHRISTER THORELL/IBL / CHRISTER THORELL/IBL/IBL CHRISTER THORELL/IBL
Geflespelarna firar efter att Deniz Hümmet gjort matchens enda mål mot Trelleborg. Foto: CHRISTER THORELL/IBL / CHRISTER THORELL/IBL/IBL CHRISTER THORELL/IBLGeflespelarna firar efter att Deniz Hümmet gjort matchens enda mål mot Trelleborg. Foto: CHRISTER THORELL/IBL / CHRISTER THORELL/IBL/IBL CHRISTER THORELL/IBL
Geflespelarna firar efter att Deniz Hümmet gjort matchens enda mål mot Trelleborg. Foto: CHRISTER THORELL/IBL / CHRISTER THORELL/IBL/IBL CHRISTER THORELL/IBL

TFF:s måltorka fortsätter – föll tungt mot jumbon

Publicerad

Trelleborgs FF:s oförmåga att göra mål straffade sig igen.

Då vann jumbon Gefle – efter åtta raka förluster.

– En jävligt irriterande förlust, säger TFF:s skyttekung Salif Camara Jönsson.

Trelleborgs FF ambitioner att blanda sig i den absoluta toppstriden i superettan fick sig en ny törn hemma mot Gefle.

Jumbolaget hade förlorat åtta raka matcher, men vann med 1–0 på Vångavallen efter att Deniz Hümmets överlistat Marko Johansson i TFF-målet i första halvlek.

För Trelleborg var det i stället tredje raka matchen man lämnade planen utan att göra mål och avståndet upp till Helsingborg på kvalplats är fortsatt sex poäng.

Chanser saknades dock inte. Dino Islamovic hade tre chanser innan paus. I andra halvlek hade högerbacken Jacob Palander ett jätteläge att kvittera, men fick snedträff med öppet mål. Även Salif Camara Jönsson och Zoran Jovanovic hade fina chanser utan att spräcka nollan.

– Det är en jävligt irriterande förlust. Det känns som att vi har blivit rånade fullständigt de här tre matcherna. Men måste göra mål, och det gör vi inte, säger TFF-anfallaren Salif Camara Jönsson till Trelleborgs Allehanda.

Första segern sedan april

För Gefle, i fjol i allsvenskan, var det lagets första seger sedan den 21 april mot Syrianska och viktiga poäng i bottenstriden.

– För oss, för klubben och alla fans, det här har de väntat på, säger Gefles tränare Poya Asbaghi till C More.

Relaterade ämnen
Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag