Nu finns chansen att vara med i en reklamfilm med Zlatan Ibrahimovic. Foto: Mike HewittNu finns chansen att vara med i en reklamfilm med Zlatan Ibrahimovic. Foto: Mike Hewitt
Nu finns chansen att vara med i en reklamfilm med Zlatan Ibrahimovic. Foto: Mike Hewitt
Reklamfilmen ska spelas in i Malmö. Foto: Bpi/Rex/ShutterstockReklamfilmen ska spelas in i Malmö. Foto: Bpi/Rex/Shutterstock
Reklamfilmen ska spelas in i Malmö. Foto: Bpi/Rex/Shutterstock

Ta chansen – var med i en film med Zlatan

Publicerad

Är du en tjej mellan 12 och 35 år som håller på med simhopp, gymnastik, tennis, fäktning, löpning eller parasport?

Eller är du en kille mellan 14 och 35 som håller på med simhopp, basket, parasport eller MMA?

Då har du chansen att vara med i en reklamfilm tillsammans med Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic är inte bara en av världens bästa fotbollsspelare. Han har också varit flitigt medverkande och mängder av olika sidoprojekt. 34-åringen från Malmö har tidigare gjort reklam för välkända varumärken som Volvo och Vitamin Well, han har medverkat i filmer och välgörenhetsprojekt och nu är nästa projekt på gång.

För den som vill vara med är det fritt fram att söka en plats i produktionen där belöningen är, förutom lön, är en roll i samma reklamfilm som Ibrahimovic.

Sajten StagePool annonserar nu nämligen efter skådespelare som vill vara med i en "sportig reklam med Zlatan Ibrahimovic".

Bland annat eftersöks en kvinnlig gymnast, en tennistjej en vältränad tjej med hopprep och en MMA-kille av "Ilir Latifi-typ" – MMA-stjärnan från Malmö.

Reklamfilmen spelas in i Malmö i april

Zlatan Ibrahimovic är mitt uppe i en av karriärens mest framgångsrika säsonger. Han har nyligen skjutit sitt PSG till ligatitel genom att göra fyra mål i 9-0-krossen av Troyes och tagit sitt lag till Champions League-kvartsfinal genom att göra både mål och assist i returmötet med engelska Chelsea.

Som om inte det vore nog har han tagit landslaget till sommarens EM i Frankrike.

Men mitt i allt fotbollsspelande verkar världsstjärnan ha gott om tid över. Den 11 och 12 april ska nämligen reklamfilmen spelas in i Malmö.

Johan Dolck Wall
Johan Dolck Wall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag