Stephan "Lillis" Lundh var besviken efter förlusten. Foto: Olle Wande
Stephan "Lillis" Lundh var besviken efter förlusten. Foto: Olle Wande

Sur förlust för Pantern
"Säsongens tyngsta"

Publicerad

Panterns tränare Stephan "Lillis" Lundh var mycket besviken efter förlusten mot jumbon Sundsvall.

– Säsongens tyngsta förlust!

Annars började Pantern bra. Backen Tommi Juntunen satte 1-0 och Fabian Lundh 2-0 i första perioden.

– Lika bra som det var i första perioden, lika dåligt var det i andra perioden, påpekar "Lillis".

Viktor Hertzberg reducerade till 2-1 i power play.

Mycket psykologiska 2-2 kom efter 18.28. Christoffer Persson var målskytt.

Efter 6.10 i tredje perioden kom 3-2 till Sundsvall i power play. "Veteranen" Mathias Månsson nätade.

Efter bråk åkte Panterns Fabian Lundh och Sundsvalls Joakim Mattsson på fyra minuter var.

"Har allt i egna händer"

När matchuret visade på 19.35 plockade Pantern ut sin målvakt Emil Jidskog i jakten på kvittering.

– När vi hade 2-0 efter första perioden tycker jag att vi gav bort kommandot. Tappade tyvärr tålamodet. Vid 2-0 hade vi också en jättechans att gå till 3-0 då vi spelade både fem mot tre samt fem mot fyra. Vi gav bort poängen, säger Stephan "Lillis" Lundh.

På onsdag väntar en mycket viktig bortamatch i Mora.

– Vi har allt i egna händer. Siktar uppåt. En plats bland topp-åtta. Men då gäller det att vara på tårna i minst 60 minuter. Är man inte det blir det förlust. Som nu mot Sundsvall, påpekar Stephan "Lillis" Lundh.

Pantern vann skotten med 35-24!

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag