Lars Möller Madsen laddar för två nya säsongen i Karlskrona. Foto: MATHILDA AHLBERG
Lars Möller Madsen laddar för två nya säsongen i Karlskrona. Foto: MATHILDA AHLBERG

Superskyttens besked – stannar i Karlskrona

Publicerad

Lars Möller Madsen, 35, förlänger med Karlskrona.

För att han fått större ansvar i laget – och för att dottern inte väcker honom när han behöver sova.

– Min dotter är äldre nu och sover bättre på nätterna. Det underlättar för mig och familjen, vilket självklart spelar roll, säger danske storskytten.

Lars Möller Madsen är inne på sin tredje säsong i Karlskrona. Nu står det klart att det blir ytterligare två år i Blekingeklubben för Danmarks ex-landslagsman (74 a-kamper).

– Lars har verkligen lyft sig denna säsong och har varit vår klart bäste  spelare. Det var självklart för klubben att förlänga kontraktet och två år känns bra för båda parter, säger sportchefen Christer Sandström till klubbens hemsida.

Den 205 långe vänsternian har lyft den här säsongen. Han är inte bara Karlskronas vassaste skytt – dansken är bäst i hela handbollsligan.

Vassare än Lugi-Jeppsson

Publikfavoriten Möller Madsen har klämt in 98 spelmål – det är snäppet bättre än Lugis landslagsman Simon Jeppsson (97).

– Jag hade andra anbud, men det var aldrig aktuellt. Jag trivs med min situation nu och trivs bra med klubben och laget så det var aldrig  aktuellt att flytta någon annanstans, säger storskytten till Karlskronas hemsida.

Även om Karlskrona sladdar på en kvalplats tror Möller Madsen att laget har en ljus framtid.

– Om vi kan fylla på truppen till nästa säsong tror jag att vi kan ta stora steg framåt. Vi har visat att vi är riktigt bra när vi presterar som bäst, med poäng mot Lugi och nära mot Kristianstad och Alingsås. 

Lars Møller Madsen spelade för IFK Kristianstad i fyra säsonger innan han 2014 skrev på för HIF Karlskrona.

Jan Peter Andersson
Jan Peter Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag