Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Superskyttens besked – stannar i Karlskrona

Lars Möller Madsen laddar för två nya säsongen i Karlskrona. Foto: MATHILDA AHLBERG

Lars Möller Madsen, 35, förlänger med Karlskrona.

För att han fått större ansvar i laget – och för att dottern inte väcker honom när han behöver sova.

– Min dotter är äldre nu och sover bättre på nätterna. Det underlättar för mig och familjen, vilket självklart spelar roll, säger danske storskytten.

Lars Möller Madsen är inne på sin tredje säsong i Karlskrona. Nu står det klart att det blir ytterligare två år i Blekingeklubben för Danmarks ex-landslagsman (74 a-kamper).

– Lars har verkligen lyft sig denna säsong och har varit vår klart bäste  spelare. Det var självklart för klubben att förlänga kontraktet och två år känns bra för båda parter, säger sportchefen Christer Sandström till klubbens hemsida.

Den 205 långe vänsternian har lyft den här säsongen. Han är inte bara Karlskronas vassaste skytt – dansken är bäst i hela handbollsligan.

Vassare än Lugi-Jeppsson

Publikfavoriten Möller Madsen har klämt in 98 spelmål – det är snäppet bättre än Lugis landslagsman Simon Jeppsson (97).

– Jag hade andra anbud, men det var aldrig aktuellt. Jag trivs med min situation nu och trivs bra med klubben och laget så det var aldrig  aktuellt att flytta någon annanstans, säger storskytten till Karlskronas hemsida.

Även om Karlskrona sladdar på en kvalplats tror Möller Madsen att laget har en ljus framtid.

– Om vi kan fylla på truppen till nästa säsong tror jag att vi kan ta stora steg framåt. Vi har visat att vi är riktigt bra när vi presterar som bäst, med poäng mot Lugi och nära mot Kristianstad och Alingsås. 

Lars Møller Madsen spelade för IFK Kristianstad i fyra säsonger innan han 2014 skrev på för HIF Karlskrona.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!