Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skadad Truls Möregårdh tvingas till operation igen

Bordtennisspelaren Truls Möregårdh tvingas till operation.

Bordtennistalangen Truls Möregårdh har under en längre tid störts av en knäskada. För att komma till bukt med problemet ska 18-åringen nu opereras, skriver Bordtennisförbundet på sin webbplats. Den 22 oktober lägger sig Möregårdh under kniven.

”Det gör ont bara jag går i en trappa och hela tiden när jag tränar. Skadan i knät har skapat en obalans i kroppen och det har med all säkerhet varit bidragande till mina andra skador. Det är inte alls enkelt att träna när man hela tiden har ont så nu känner jag att det måste göras något åt detta”, säger Möregårdh.

Operationen är Möregårdhs andra i knät på fyra år. Skadan är en genetisk åkomma som gjort att brosket under knäskålen spruckit.

”När jag opererades för fyra år sedan så blev det bättre men inte riktigt bra. Jag har varit plågad med smärta i flera år”, säger han.

Efter operationen väntar omkring tre månaders konvalescens för Möregårdh.