Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ska vända allt – då avslöjas hånet i tv

Foto: C More
Leksand-målvakten Tex Williamsson. Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Pantern föll tungt mot Leksand med 5-2.

Och inte nog med det. 

Under en timeout snappade tv-kamerorna upp ett hån från Panterns Olle Liss riktat mot Leksands målvakt.

– De har en jävla syltburk i målet, utbrast Liss. 

Pantern föll tungt mot Leksand i hockeyallsvenskan. Vid underläge 4-2 och två och en halv minut kvar att spela satsade Pantern allt på ett kort - timeout inför slutforceringen. Spelarna samlades vid båset för att lyssna på tränaren Fredrik Hallberg. Men mitt under taktiksnacket tog Olle Liss till orda. Liss ville se sina lagkamrater skicka in puckarna på mål, och hade inte höga tankar om Leksands målvakt, Tex Williamsson. 

– In med folk på kassen. De har en jävla syltburk i målet. Han släpper allting, ropade Liss, vilket fångades upp av C Mores mikrofoner. 

Hånade motståndaren: "Syltburk"

Något mål för Liss eller Pantern blev det dock inte. I stället kunde Matt Carey fastställa slutresultatet till 5-2 i tom kasse. I och med segern toppar Leksand nu hockeyallsvenskan efter 32 spelade omgångar. 

– Pantern är ett lag lag som är aggressiva och alltid intensiva hemma. Det var skönt att vinna. Jag tycker att vi har blivit bättre och bättre, sa Leksands Mattias Ritola till C More efter slutsignalen.

Timrå parkerar på andra plats, tre poäng efter Leksand. Pantern ligger i sin tur fyra i tabellen, fyra poäng efter Timrå på andra plats som ger en plats i den hockeyallsvenska finalen till våren. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!