Foto: C MoreFoto: C More
 Foto: C More
Leksand-målvakten Tex Williamsson. Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅNLeksand-målvakten Tex Williamsson. Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Leksand-målvakten Tex Williamsson. Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Ska vända allt – då avslöjas hånet i tv

Publicerad

Pantern föll tungt mot Leksand med 5-2.

Och inte nog med det. 

Under en timeout snappade tv-kamerorna upp ett hån från Panterns Olle Liss riktat mot Leksands målvakt.

– De har en jävla syltburk i målet, utbrast Liss. 

Pantern föll tungt mot Leksand i hockeyallsvenskan. Vid underläge 4-2 och två och en halv minut kvar att spela satsade Pantern allt på ett kort - timeout inför slutforceringen. Spelarna samlades vid båset för att lyssna på tränaren Fredrik Hallberg. Men mitt under taktiksnacket tog Olle Liss till orda. Liss ville se sina lagkamrater skicka in puckarna på mål, och hade inte höga tankar om Leksands målvakt, Tex Williamsson. 

– In med folk på kassen. De har en jävla syltburk i målet. Han släpper allting, ropade Liss, vilket fångades upp av C Mores mikrofoner. 

Hånade motståndaren: "Syltburk"

Något mål för Liss eller Pantern blev det dock inte. I stället kunde Matt Carey fastställa slutresultatet till 5-2 i tom kasse. I och med segern toppar Leksand nu hockeyallsvenskan efter 32 spelade omgångar. 

– Pantern är ett lag lag som är aggressiva och alltid intensiva hemma. Det var skönt att vinna. Jag tycker att vi har blivit bättre och bättre, sa Leksands Mattias Ritola till C More efter slutsignalen.

Timrå parkerar på andra plats, tre poäng efter Leksand. Pantern ligger i sin tur fyra i tabellen, fyra poäng efter Timrå på andra plats som ger en plats i den hockeyallsvenska finalen till våren. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag