Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ove Molins ilska – efter förlusten mot mästarna

Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN

De regerande mästarna HV 71 besegrade Karlskrona HK med 1-0 .

Martin Thörnberg stod för målet och blev därmed matchhjälte.

HV 71 fortsätter göra dra fram i SHL, och toppar tabellen efter fem spelade matcher. På lördagen vann de med 1-0 på bortaplan mot Karlskrona. Målet kom med tio sekunder kvar av andra perioden.

Matchhjälte blev Martin Thörnberg som också firade 500 matcher i HV 71:s tröja. En matchhjälte och jubilar som inte var helt nöjd segern till trots.

 – Jag tycker vi slarvar lite, slänger i väg puckarna när vi får chansen att anfalla och låter dem vända på det. Det är inte riktigt så vi vill spela, men som sagt vi tar tre poäng, säger han i C More.

Och själva jubileet hade Martin Thörnberg ingen som helst koll på, men han uppmärksammades för detta i C Mores sändning.

– Nej det visste jag inte men den här matchen är lika rolig som den första, säger han.

Ove Molins ilska: "Inte hög klubba innan"

Matchens enda mål kom i slutet av den andra perioden efter att en Karlskrona-spelare haft klubban högt vid puckkontakt och domarna bedömt att den var för hög - och flyttade ned tekningen till Karlskronas zon där Thörnberg kunde sätta pucken efter vunnen tekning.

– Enligt mig och många andra är det inte hög klubba där innan men nu blir det en tekning i egen zon med 19 sekunder kvar. Sen är vi för mjuka, om vi hade spelat på samma nivå som senaste matcherna så hade vi vunnit i dag, säger tränare Ove Molin i C More.