Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Seger i kvartsfinalen – men ändå missnöjt

Anna Olsson var inte nöjd med segermarginalen.
Foto: Martin Trobäck

H65 Höör vann den första kvartsfinalmatchen i Challenge Cup mot spanska Atletico Guardez med 24–21.

Men segermarginalen borde ha varit större.

– Vi borde vunnit med tio bollar, säger Anna Olsson.

H65 Höör vände underläge i paus, 10–13, till en seger med lika stor marginal, 24–21, hemma mot spanska ligatvåan Atletico Guardez i det första kvartsfinalmötet i Challenge Cup.

– Innan matchen hade jag inte varit nöjd med tre bollars seger. I halvlek hade jag tagit det utan att tveka. Jag känner ändå att vi har ett litet mentalt övertag på dem, men vet också att returen kommer att spelas på en fullsatt läktare med galen publik som skapar ett enormt tryck. Spanjorskorna kommer att ha mycket mer självförtroende då, säger H65:s tränare Ola Månsson.

Cassandra Tollbring och Anna Olsson gjorde båda fem mål var i matchen.

Men Olsson var inte nöjd.

– Hade vi satt de lägen vi hade i första, och en del av dem i andra, så hade vi kunnat spela mer med axlarna nere resten av matchen. Nu blev det stressat och krampaktigt. Vi satte oss själva i trist sits och föll i deras fälla.

– Vi skulle vunnit med tio bollar egentligen, men som vi spelade var det ändå ett rättvist resultat.

Bräcklig ledning

Returen spelas i Spanien på söndag kväll. Och då måste H65 Höör försvara en bräcklig ledning.

– Det kommer att bli otroligt mycket tuffare och de här tre målen betyder ingenting. Jag ser det som om det står 0–0 från start. Men om bara ett par tre spelare till kommer upp i normalstandard så har vi  jättestor chans, säger Anna Olsson.