Foto: Petter ArvidsonFoto: Petter Arvidson
 Foto: Petter Arvidson
Foto: Petter ArvidsonFoto: Petter Arvidson
 Foto: Petter Arvidson

Rögle körde över Malmö på hemmais

Publicerad

Rögle körde över Malmö på hemmais under fredagskvällen.

5-1 slutade matchen, efter att Malmö plockat ut målvakten med sju minuter kvar av den tredje perioden.

Inför matchen hade gästande Malmö ett bättre facit, med fyra vinster på de senaste fem matcherna mot Rögles tre förluster i rad.

Men Rögle var det hetare laget och tog ledningen genom Sebastian Wännström i den första perioden. 1-0 i första periodpausen.

Den andra perioden följde samma mönster när Rögle gjorde både 2-0 genom Mathias From och 3-0 genom Christopher Liljewall.

Så länge som fem minuter in i den tredje perioden hade man en 4-0-ledning efter att Jack Connolly satt ytterligare en puck i nät för hemmalaget. Sedan fick Malmö hål på hemmalaget och reducerade till 4-1 genom Jens Olsson.

Plockade ut målvakten

Men femman kom också för Rögle innan matchen tog slut. Detta efter att Malmö plockat ut målvakten och Jordan Smotherman kunde spika slutresultatet till 5-1.

– Vi slappnar av och spelar ut. Killarna tycker att det är kul. Vi hade en del utvisningar med oss i dag också, så där hade vi lite flyt, säger Rögletränaren Anders Eldebrink till C More efter matchen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag