Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Publikfavoriten lämnar – flyttar till Luleå

Foto: LUDVIG THUNMAN

Viktor Lindgren har gjort sin sista match i Rögle.

Efter sju säsonger lämnar publikfavoriten Skåne.

– Vi har köpt hus där uppe, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Viktor Lindgren, som blivit en publikfavorit genom sitt hårda arbete, missade hela förra säsongen på grund av en fotskada. Totalt blev det sju säsonger i Rögletröjan.

Nu bekräftar 31-åringen för Helsingborgs Dagblad att kontraktet med Rögle inte kommer att förlängas. 

– Det är klart det känns lite vemodigt att lämna. Vi har hunnit rota oss lite här och det känns lite jobbigt. Samtidigt tillhör det yrket, men det var väldigt längesedan jag stod i den här situationen. Samtidigt kan det nog vara bra för mig att testa något nytt, säger han till Helsingborgs Dagblad.

"Haft en bra tid"

Flyttlasset går nu till Luleå dit han flyttar med sin fru och sina två barn. 

Än så länge har han inte gjort klart med någon ny klubb, utan han är öppen för det mesta. För tidningen berättar han att han inte vill avsluta karriären med att vara skadad.

Anledningen familjen beger sig norrut är närheten till släkt och vänner. 

– Vi har köpt hus där uppe och det blir skönt att få en bas i sommar nära släkt och vänner. Jag har fått vara med om två avancemang till SHL med Rögle och vi har haft en väldigt bra tid här. Det är anledningen till att vi blivit kvar så pass länge, säger Lindgren till Helsingborgs Dagblad..