Stephan "Lillis" Lundh. Foto: Olle Wande
Stephan "Lillis" Lundh. Foto: Olle Wande

Pantern kan glömma förkvalserien till SHL

Publicerad

Pantern kan glömma förkvalserien till SHL.

- Mycket tung och sur förlust, men i de senaste matcherna har vi inte haft den rätta offensiven, säger Panterns tränare Stephan "Lillis" Lundh.

Det är fem poäng upp till Timrå på plats åtta. Tre poäng att spela om.

– Nu får vi åka till Hovet och avsluta snyggt mot AIK. När vi om ett tag summerar säsongen kan vi så klart vara nöjda. Innan seriestarten var vi tippade jumbo. Vi klarade målsättningen nytt kontrakt, säger "Lillis".

Vita Hästens mål kom i andra perioden genom Viktor Crus-Rydberg samt i tredje perioden genom Marcus Eriksson.

Skotten vann Vita Hästen med förkrossande 47-19.

– Grabbarna jobbade stenhårt, men i bland vill det sig inte, säger "Lillis".

Nyström var tyvärr sjuk

Tyvärr för Pantern så saknades mycket värdefulle forwarden Erik Nyström. Han var sjuk.

– Det är många spelare som har tagit ett stort kliv framåt i sin hockeykarriär. Många har tidigare aldrig spelat på den här höga nivån som allsvenskan är, påpekar "Lillis".

Trots att säsongen är slut efter AIK-matchen på söndag så kommer Pantern att köra på i mars.

– Det har vi nytta av till kommande säsong. Det är alldeles för tidigt att redan nu lägga ner säsongen, säger "Lillis".

"Ännu är inget klart"

För en tid sa han upp sitt kontrakt med Pantern. Optionsåret.

Något klart om fortsättning i Pantern?

- Ännu är inget klart om min hockeyframtid. Vi får se vad som händer, säger Stephan "Lillis" Lundh.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag