Foto: Ronny Johannesson
 Foto: Ronny Johannesson

Ny hockeysatsning - se målklipp på kvp.se

Publicerad

Malmö Redhawks, Oskarshamn och Troja-Ljungby slåss om en play off-plats till elitserien.

Karlskrona och Tingsryd kämpar för att hänga kvar i hockeyallsvenskan.

Nu utökar Kvällsposten bevakningen av de sydsvenska lagen – och visar tv-sammandrag från lagens samtliga matcher resten av säsongen.

Detsamma gäller kvalserien – där också Rögle riskerar att hamna.

– Hockeyn är glödhet här nere och därför vill vi ge våra läsare den bästa bevakningen., med både texter, bilder och tv, säger Kvällspostens sportchef Kent Hansson.

Hockeyallsvenskan är den serie (tillsammans med fotbollsallsvenskan) som bäst knyter ihop Kvällspostens spridningsområde: Vi har lag i både Småland, Skåne och Blekinge i hockeyallsvenskan.

Intresset för Troja, Tingsryd, Karlskrona, Oskarshamn och inte minst Malmö Redhawks är stort bland Kvällspostens läsare.

Därför ger Kvällsposten serien massor av utrymme i papperstidningen varje vecka.

Nu, i samband med lanseringen av nya kvp.se, gör vi en satsning även på webben och i mobilsajten.

Både hemma och borta

Efter varje omgång kommer samtliga mål och höjdpunkter för våra lags matcher att visas, kort efter slutsignal.

De kan ses både på sajten och på mobilsajten.

Kvällsposten är den enda tidning som har dessa rättigheter för Malmö, Karlskrona, Oskarshamn, Troja och Tingsryd. Det gäller förstås både hemma- och bortamatcher.

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra trogna läsare den här servicen. Det är perfekt för oss eftersom det berör hela vårt spridningsområde, säger Kent Hansson.

Hockeyallsvenskan har uppehåll under veckans Oddset Hockey Games (som spelas i Malmö), men på måndag startar serien om. Då kommer också de första matcherna upp på kvp.se.

Tjuvstart

Men vi tjuvstartar med aptitretare redan i dag. Här intill kan du se en målfest med samtliga våra fem lag, höjdpunkter från säsongens matcher.

Kvällsposten har också säkrat rättigheterna till matcherna med våra lag i kvalserien – om något av våra lag hamnar där framåt våren.

I nuläget har både Malmö, Troja och Oskarshamn chansen. Och från elitserien kan Rögle, i värsta fall, också hamna i kvalserien.

– Vi ser fram emot en rafflande säsongsavslutning och den kommande kvalserien. Att hockeyn berör våra läsare har vi märkt tydligt genom åren, säger Kent Hansson.

Chatta med experterna

De närmaste dagarna kommer du också att kunna chatta med våra experter Niklas Jihde och Harald Lückner.

Harald Lückner chattar 14.00 på torsdag.

Niklas Jihde chattar 13.00 på måndag.

Missa inte den chansen att diskutera hockeyallsvenskan!

Här intill kan du dessutom läsa Harald Lückners analys av våra lag säsong så här långt.

Johan Dolck Wall
Johan Dolck Wall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag