Foto: Ludvig ThunmanFoto: Ludvig Thunman
 Foto: Ludvig Thunman
Foto: Joel MarklundFoto: Joel Marklund
 Foto: Joel Marklund

Niklas Wikegård dömer ut Malmö

Publicerad

Niklas Wikegård dömer ut Malmö Redhawks.

I sin videoblogg på TV4 slår han fast att laget är klart sämst jämfört med Rögle och Modo just nu.

– Det luktar verkligen, verkligen kvalspel för Malmö, säger Wikegård som även sågar Andreas Thuressons inställning.

Hockeyexperten Niklas Wikegård var allt annat än imponerad av Malmö i förlustmatchen mot Linköping.

På sin videoblogg går han hårt åt laget.

– Oj, herregud vad många som såg tröga ut, konstaterar han.

– Malmö saknar skill, man saknar tempo och tryck. Det är en enorm skillnad på att orka hålla fart i det man gör. Det ser riktigt, riktigt svagt ut. Om man jämför med det jag har sett av Modo och Rögle, så är Malmö klart sämst i dagsläget.

"Det är nu man ser hur tajt det är"

För att ha chansen att hålla sig kvar måste Malmö göra färre misstag, spela strikt, ha ett svintajt försvarsspel och ett målvaktsspel av högsta klass, enligt hockeyexperten.

– Varje poäng är så extremt, extremt viktiga nu. Det är nu man ser hur tajt den här gruppen är, om man verkligen spelar för varandra.

Vidare påpekar Niklas Wikegård att de bästa spelarna där framme, såsom Andreas Thuresson, inte spelade med det hjärta och passion som han förväntat sig.

– De går inte in med liv och lem i varje situation, utan det finns väldigt mycket kvar.

Malmö möter Färjestad hemma i arenan under torsdagskvällen.

Elisabeth Lindbäck
Elisabeth Lindbäck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag