Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mjällby hade chans att kvittera – bjöd på 2–0

Mattias Asper schabblade till det i slutminuten tillsammans med Eric Björkander. Foto: Krister Andersson

Det är inte mycket som går Mjällbys väg för tillfället. Maif hade chanser att kvittera – i stället bjöd man Ljungskile på 2-0.

– Det är ett tråkigt mål att få emot sig, säger Eric Björkander som tillsammans med Mattias Asper schabblade till det i slutminuten.

Efter fyra poäng på de två första matcherna har Mjällby nu förlorat två raka. Laget har det kämpigt och för tillfället har man verkligen inte marginalerna på sin sida.

Det var tydligt borta mot Ljungskile där Maif inte lyckades göra mål på sina chanser och i stället avslutade man matchen med att bjud hemmalaget på ytterligare ett mål.

Avslutade matchen med rejäl tabbe

Målvakten Mattias Asper och Eric Björkander kunde inte komma överens vid ett inspel, vilket resulterade i att ingen tog bollen och Ljungskiles Admir Bajrovic kunde rulla in 2-0 i öppet mål.

– Det blir en tilltrasslad situation efter ett inspel mot första stolpen. Det blir helt enkelt ett missförstånd mellan mig och Asper. Han trodde att jag skulle ta bollen och jag trodde tvärtom. Och så blev det att ingen tog den till slut. Det blev fel, förklarar Eric Björkander.

Vems fel det egentligen var och varför det blev som det blev var efter matchen fortfarande oklart.

– Nej, vi har inte diskuterat det direkt. Det är ett tråkigt mål att få emot sig.

"Ett fall framåt spelmässigt"

Men allt är inte nattsvart i Mjällby. Trots förlusten tar laget med sig en hel del från matchen.

– Jag tycker att vi spelar ganska bra, ett fall framåt spelmässigt. Vi skapar läge och i andra halvlek för vi matchen och pressar dem. Spelmässigt gör vi en bra match.

Fortfarande har dock laget svårt att ta vara på sina chanser. Där har man mer att jobba på inför mötet mot Jönköping Södra hemma på fredag.

– Vi kommer till en hel del lägen, men vi får inte dit bollen. Jag vet inte varför vi inte sätter dem, det känns som att bollen inte riktigt studsar vår väg. Förhoppningsvis lossnar det snart.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!