Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Minnesstund för Harbuzi – förre MFF:aren hedras

Foto: EMIL MALMBORG / © BILDBYRÅN
Foto: EMIL MALMBORG / © BILDBYRÅN

Sorgen efter Labinot Harbuzis bortgång är stor.

På fredagskvällen kommer en minnesstund hållas utanför Stadion i Malmö för att hedra den förre Malmö FF-mittfältaren.

Under torsdagen kom det chockartade beskedet att den förre Malmö FF-spelaren Labinot Harbuzi hade gått bort endast 32 år gammal efter att ha förts till sjukhus med ambulans i Malmö.

Kvällen innan han hade spelat padel med vännen och förre lagkamraten Pawel Cibicki, som uppfattade att allting var som vanligt med Harbuzi då.

– Det är overkligt. Det är svårt att beskriva. det gör ont. Vi får mycket stöttning, av familj och vänner, berättade Labinot Harbuzis pappa Ismet Harbuzi för Kvällsposten.

Klubbarna hedrar Harbuzi

Flera av Labinot Harbuzis tidigare klubbar har meddelat att de kommer hedra mittfältaren på något vis.

Prespa Birlik kommer hålla en tyst minut innan deras match mot Högaborg på lördagen och spela i svarta sorgeband. Även Malmö FF planerar att hedra Harbuzi, men har inte hunnit besluta på vilket sätt.

Minnesstund vid Stadion

Efter Harbuzis plötsliga bortgång startades även ett supporterinitiativ för att hedra den förre mittfältaren i en minnesstund vid Stadion i Malmö.

Malmö FF skriver att minnesstunden kommer att hållas vid ingång A vid Stadion och börja klockan 19.10 på fredagskvällen.

"Om man inte kan vara på plats då finns det möjlighet att komma dit under helgen för att visa sitt deltagande i sorgen", skriver MFF på sin hemsida.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!