Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mattias Aspers krav på Mjällby: Satsa mer

Asper tvekar om att fortsätta. Foto: Nils Jakobsson / Bildbyrån

Mjällby-målvakten Mattias Asper ställer krav på sin klubb.

- Jag har inte bestämt mig till hundra procent ännu, det beror lite på Mjällby, säger 39-årige Mattias Asper till Fotbollskanalen.se.

Klubbledningen måste satsa. Annars kan Mjällbys målvaktsstjärna Mattias Asper bryta sitt kontrakt. Han har ett år kvar.

- Om jag ska köra vidare så måste det finnas utrymme för att bygga ett slagkraftigt lag,vi behöver att ha något att komma med, säger Mattias Asper.

Mjällby har ett mycket tufft ekonomiskt läge. Klubben måste göra en miljonvinst för att vända på det negativa kapitalet. Därmed också klara elitlicensen.

- Vi har detta året gått igenom ett stålbad. Men vi har ändå lyckats skapa förutsättningar för att spela i allsvenskan 2014. Vi har ett bra läge och kommer att ha ett slagkraftigt lag när nästa säsong drar igång, säger Mjällbys klubbchef Jörgen Martinsson till fotbollskanalen.se.

Martinsson hoppas att Asper inte bryter kontraktet och lägger av efter den här säsongen.

"En av seriens bästa"

- Mattias Asper är en ikon i Mjällby AIF och fortfarande en av allsvenskans bästa målvakter. Han bestämmer själv när handskarna ska läggas på hyllan, men vår förhoppning är att det dröjer ett bra tag till.

Men Asper tvekar. I sitt ettårskontrakt har han en klausul med rätt att bryta kontraktet.

- Vi ska sätta oss ner Mjällby och jag för att prata om framtiden. För att det ska kännas motiverande så vill jag att det finns utrymme för en satsning och början på något nytt. Jag känner mig bra i kroppen och har inga skador, så det är inga sådana problem, säger han.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!