Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Marcus Nilsson går rakt in KFF:s startelva

Marcus Nilsson. Foto: Karl Nilsson

Marcus Nilsson går rakt in i startelvan när Kalmar på söndagen träningsmatchar mot Nordsjälland.

– Vi har tagit hit honom för att vi tror att han kan bidra till att vi blir ett bättre lag, säger Kalmar FF:s tränare Peter Swärdh som på grund av skador och sjukdomar tvingas möblera om ordentligt i startelvan.

FAKTA

Kalmars startelva mot Nordsjälland

Ole Söderberg - Emin Nouri, Marcus Nilsson, Ludvig Öhman, Mats Solheim - Filip Sachpekidis, Romario, Tobias Eriksson, Jonathan Ring - David Elm, Marcus Antonsson.

Det var bara ett par dagar sedan det stod klart att Marcus Nilsson - som jagat ett utlandskontrakt hela vintern - skulle förlänga sitt kontrakt med Kalmar FF.

Nu står det klart att han går rakt in i startelvan när laget på söndagen träningsspelar mot Nordsjälland.

– Det viktiga är att han är i bra fysisk status och där känner vi ingen tveksamhet. Spelmässigt är det en viktig spelare. Han kan Kalmar och de andra spelarna. Vi har tagit hit honom för att vi tror att han kan bidra till att vi blir ett bättre lag, säger Kalmar FF:s tränare Peter Swärdh till Barometernt.

Nilsson uppger själv till tidningen att han i matchen bland annat hoppas få svar på var han ligger konditionsmässigt.

– Fotbollsmässigt är det inga problem, jag har varit igång i tre veckor i England och på riktiga gräsplaner dessutom, säger han.

Tor Öyvind Hovda som skadade sig i Mjällbymatchen och Markus Thorbjörnsson som i går fick känning i sin vad stannar hemma tillsammans med Nenad Djordjevic som är sjuk.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!