Foto: Christian ÖrnbergFoto: Christian Örnberg
 Foto: Christian Örnberg
Foto: Christian ÖrnbergFoto: Christian Örnberg
 Foto: Christian Örnberg

Malmö sågas – efter förlust mot Skellefteå

Publicerad

Malmö och Skellefteå bjöd inte på någon större underhållning när gästerna vann med 3-0 i Malmö Arena.

Det fick SportExpressens och C Mores expert Sanny Lindström att såga Malmö - på ett lite annorlunda sätt.

– De spelar Teddy Lucic-hockey, säger Lindström i SportExpressens tv-program HockeyLive.


För andra gången på två dagar tvingades Malmö lämna isen i Malmö Arena med en nolla i målprotokollet.

På torsdagskvällen vann gästande Skellefteå med 3-0, efter mål av Jimmie Ericsson i den första perioden och Patrick Zackrisson direkt i den tredje. Med en och en halv minut kvar fastställde Pär Lindholm slutresultatet till 3-0.

Matchens underhållningsvärde var stundtals mycket lågt, vilket också Sanny Lindström uttryckte via Twitter.

"Andra perioden mellan Malmö och Skellefteå är en av de tråkigare den här säsongen", skrev Lindström.

 

 

Skellefteå vann matchen med 3-0 och drar ifrån Frölunda i toppen av SHL-tabellen.

Malmö indraget i streckstriden

Efter kvällens förlust är nu Malmö på allvar indragna i kampen om kring att undvika negativt kval till våren.

Samtidigt som Malmö förlorade vann Modo en tillknäppt tillställning borta mot Linköping, och nu skiljer bara fem poäng lagen åt.

Modo och Malmö möts på lördag i Örnsköldsvik.

– Det är klart att det är en jättestor match för oss. Men vi kan inte vänta på att Modo ska förlora matcher, våra killar måste se till att vinna ishockeymatcher. Annars gör vi inte vårt jobb, säger Malmötränaren Björn Hellkvist i C Mores direktsändning.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag