"En spännande spelare som vi ville se på nära håll", säger Malmö FF:s sportchefen Daniel Andersson. Foto: Ludvig Thunman
"En spännande spelare som vi ville se på nära håll", säger Malmö FF:s sportchefen Daniel Andersson. Foto: Ludvig Thunman

Malmö FF testar spelare från Ghana

Publicerad

Ett nytt ansikte dyker upp på MFF:s träningsläger i Dubai.

Yttermittfältaren Samuel Tetteh provspelar med laget från och med söndag.

– En spännande spelare som vi ville se på nära håll, säger sportchefen Daniel Andersson till klubbens hemsida.

Redan i början av december uppgav ghananska medier att Samuel Tetteh var aktuell för Malmö FF.

Nu bekräftas intresset.

19-åringen, som i somras spelade U20-VM för Ghana och tillhör West African Football Academy, har bjudits in till provspel i Dubai. Han är redan på plats och kommer se MFF möta FC Köpenhamn. På lördagen har truppen träningsledigt men på söndag är Tetteh med ute på planen.

Daniel Andersson: "Vill titta på honom"

– Vi fick möjlighet att ta in Samuel till vårt läger i Dubai för att titta på honom. Han är en yttermittfältare som kan spela på både vänster och höger kant, säger sportchefen Daniel Andersson.

Johan Dolck Wall
Johan Dolck Wall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag