Foto: TORE FJERMESTAD / DIGITALSPORT BILDBYRÅNFoto: TORE FJERMESTAD / DIGITALSPORT BILDBYRÅN
 Foto: TORE FJERMESTAD / DIGITALSPORT BILDBYRÅN
Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅNFoto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN
 Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

Malmö FF backar om "Norska ligans Neymar"

Publicerad

Bonke Innocent hoppades få sällskap av Samuel Adegbenro i Malmö FF.

Men nu kommer uppgifter från Norge om att Malmö FF drar sig ur kampen om "Norska ligans Neymar".

Malmö FF har kopplats ihop med Viking Stavangers stjärnanfallare Samuel Adegbenro.

Så sent som i onsdags berättade MFF-nyförvärvet Bonke Innocent att han hoppades att Adegbenro skulle göra honom sällskap i MFF.

– Jag har spelat mot honom i två år nu. Han är en bra spelare, fantastisk yttermittfältare. Jag hoppas att han kommer, sa Innocent och fyllde i:

– Jag skulle säga att han är som norska ligans Neymar.

Men det ser inte ut att bli någon värvning av Samuel Adegbenro innan det svenska transferfönstret stänger vid midnatt mellan fredag och lördag.

Enligt norska Eurosport har Malmö FF dragit sig ur racet kring den 21-åriga nigerianen. 

I stället ska turkiska Bursaspor vara ensam klubb kvar i racet om Adegbenros namnteckning.

– Jag kan bekräfta att vi nu förhandlar med Bursaspor, säger Viking-ledaren Eirik W Henningsen.

Enligt Stavanger Aftenblad har Viking satt en prislapp på 20 miljoner norska kronor för anfallaren som Bursaspor ska vara berett att möta. Den turkiska klubben ska då betala 14 miljoner direkt till Viking och resterande sex miljoner är beroende på hur många matcher Adegbenro spelar och om Bursaspor kvalificerar sig för Europacupspel.

Relaterade ämnen
Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag