Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lyxliv med kändisfester – så lever ridsportens mäktigaste

Lisen har alltid skött sina hästar prickfritt - även när hennes liv var mer kaosartat än i dag. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Lisen och Peder köpte Grevlunda år 2001. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Lisen har tre stycken söner, Carsten, Hjalmar och Bill. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Lisen och Peder på Idrottsgalan. Paret har för övrigt konst som sitt andra stora gemensamma intresse. Foto: PELLE T NILSSON / SPA
Peder är ofta borta på tävlingar under veckosluten. ”Jag skojar ibland och säger att jag lever som separerad men med barnen hela tiden. Men Peder är en fantastisk pappa. Engagerad, lyssnande och känslosam med sina barn och den finaste förebild man kan vara som förälder. Jag har hellre Peder här halva veckan, än någon frånvarande som är hemma mer.”, har Lisen sagt i en tidigare intervju. Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Hon är utnämnd till ridsportens mäktigaste kvinna, har nära 100 000 följare på Instagram, får gå på glammiga kändisfester och bor på en drömlik hästgård. 

Men färre känner till hennes kaotiska uppväxt där hon hoppade av grundskolan, socialen var inblandad och familjen orolig. 

– Jag gillar inte när man får höra saker som att man är född med silversked i munnen eller glidit fram på en räkmacka, ni har absolut ingen aning, säger Lisen Bratt Fredricson. 

Expressen premium

Starta Premium direkt
– första månaden är gratis

Premium är en digital prenumeration. Läs utan kostnad i en månad, därefter 69 kr/mån. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online när du vill.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.