Vladimir Rodic. Foto: Ludvig Thunman
Vladimir Rodic. Foto: Ludvig Thunman

Läkte rekordsnabbt – Rodic aktuell för spel

Publicerad

Vladimir Rodics stukade fot läker rekordsnabbt.

Nu kan han plötsligt vara aktuell för spel mot Bröndby på söndag.

– Jag är lite överraskad, ärligt talat, för de sa att jag skulle vara ute i sju dagar, säger Vladimir Rodic till Sydsvenskan.

Den serbiske yttermittfältaren stukade foten i träningsmatchen mot FC Köpenhamn för fem dagar sedan och beskedet var initialt att han skulle missa träningsmatcherna mot Midtjylland (i går) och Bröndby (söndag).

Men nu har spelaren fått ett riktigt glädjebesked – han är aktuell för spel på söndag.

– Jag vet inte om de väljer att spela mig på söndag. Det är upp till tränaren. Jag räknar med att träna på lördag och få kanske spela lite grand, säger han och tillägger att han längtar hem till kylan på Malmö IP:s konstgräs.

– Det har varit ett jättebra läger. Men vi är inte vana vid den här värmen. Jag saknar hemma, helt ärligt, längtar hem nu. Det ska bli skönt att träna på idrottsplatsen.

Martin Hardenberger
Martin Hardenberger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag