Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Klart att vi jättegärna vill ha hem honom"

Foto: Michael Berggren
Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Rögle kommer göra allt för att få hem drömvärvningen Mattias Sjögren.

Anders "Masken" Carlsson har redan varit i kontakt med agenten till landslagsstjärnan, som bröt sitt kontrakt med KHL-klubben AK Bars Kazan så sent som igår.

Att Mattias Sjögren är en drömvärvning för Rögle är ingen hemlighet.

Landslagsstjärnan, som spelade VM i Ryssland, lämnade Ängelholm efter degraderingen 2010 och har därefter spelat i Färjestad, Hershey Bears i AHL, Linköping och AK Bars Kazan i KHL.

"Hans agent har blivit nedringd"

Men den sistnämna klubben bröts dock kontraktet så sent som i går.

Rögles sportchef Anders "Masken" Carlsson har förstås inte missat att han är ute på marknaden och han sticker inte heller under stol med klubbens intresse för honom.

– Det är klart att vi jättegärna vill ha hem honom. Men det är väl 13 andra klubbar som vill det också och Schweiz och KHL. Hans agent säger att han blivit alldeles nedringd på honom.

Ni har alltså redan visat ert intresse för honom till agenten? 

– Ja, det har vi gjort. Vi kommer göra vad vi kan för att få honom. Sedan tror jag inte Mattias själv vet vad han vill ännu, det har nog inte riktigt hunnit landa hos honom heller.

Du får öppna stora plånboken...

– Ja men det hjälper ju inte alla gånger, skrattar "Masken".